Efficiënt debiteurenbeheer

Opgelet

We hebben verschillende meldingen ontvangen dat een bepaald deurwaardersbedrijf genaamd "CISA Incasso Gerechtsdeurwaarders" zich voordoet als ons bedrijf.
Ik kan bevestigen dat dit inderdaad oplichterij is en dat wij absoluut niets te maken hebben met "CISA Incasso Gerechtsdeurwaarders".

Laat het ons weten via info@internationalcollections.eu als u een dergelijk bericht ontvangt, zodat we het kunnen opnemen in de klacht bij de politie.
Het spreekt voor zich dat u niets moet doen in verband met "CISA Incasso Gerechtsdeurwaarders".

ICS is reeds jarenlang de referentie wat betreft incasso en dunning procedures voor grote en kleine ondernemingen. Wij concentreren ons op de inning van zakelijke invorderingen op binnenlandse en buitenlandse debiteuren en kunnen uw dunning procedure op maat organiseren vanaf de factuur tot de inning. Wenst u de meest actuele financiële informatie over een klant? Wij rapporteren u uitgebreid en helder, zonder abonnement of andere verplichtingen.
Onze dienstverlening verloopt transparant, snel en tegen een vooraf gekende kostprijs, uiteraard no cure no pay.

Doe de test en vraag vandaag nog vrijblijvend een gratis prijsopgave

ATTENTION - AANDACHT

We are experiencing a phishing problem.

If you receive an email of @icscollect.awsapps.com, please forward this to us anita@internationalcollections.eu we can add this to our claim at the Police.

And further more: don’t react on these emails because our company has absolutely nothing to do with this company.

Thank you for your co-operation