Dunning

Een dynamische onderneming die zich wil profileren in een geglobaliseerde competitieve omgeving focust zich op haar core business. Facturatie, opvolging van debiteuren en het minimaliseren van de DSO (Dagen Openstaand Saldo) behoort daar meestal niet toe en kan perfect uitbesteed worden.

Dat is onze core business: het optimaliseren en versterken van uw financiële grondvesten.

Vele non core services worden vandaag reeds uitbesteed. Wij denken hierbij aan werving en selectie, sociaal secretariaat, logistiek, IT services enz. ICS is uw partner voor het outsourcen van uw Dunning procedure.

In samenwerking met hooggekwalificeerde ICT consultants heeft ICS jarenlang geïnvesteerd in het ontwerpen en verfijnen van een geautomatiseerde Dunning procedure. Hierdoor kunnen wij u een dienstverlening aanbieden op maat van uw behoeften, gaande van facturatie op uw briefpapier tot en met payment matching en de inning van alle openstaande vorderingen. Blue Chip bedrijven zoals 3M, Dell Finance, UPS en DHL vertrouwen op ICS als Third Party Dunning Provider. Met meetbaar resultaat wat betreft verlaging DSO en vooral kostprijs van financiële administratie en een grote klanttevredenheid.

De behoefte van de klant wordt op maat ingevuld en de rapportering wordt naadloos aangepast aan zijn werkwijze. Kostenbesparend en organisatorisch efficiënt. Doe de oefening en vraag ons vrijblijvend een gratis prijsofferte.


Wat mag u van ICS verwachten?

Hoogtechnologische IT integratie van uw bestaande data met het platform van ICS, volledig aangepast aan uw huidige primaire dataproductie. Lees hier meer over onze werkwijze.

Efficiënt beheer vanaf facturatie tot inning. Uw persoonlijke Dunning Manager maakt duidelijke afspraken met uw verantwoordelijke en zorgt voor de real time behandeling van uw datastroom en de directe afhandeling ervan. Open en snelle communicatie door middel van een rapportering op maat.

Kostprijs is belangrijk. Onze Senior Account Manager overlegt met u de nood en bespreekt de optimale outsourcing. U ontvangt dan gratis een vrijblijvende gedetailleerde offerte. Geen instapkosten, geen uitstapkosten.

U kent vooraf alle kosten en kan snel uw winst berekenen in vergelijking met uw huidige costing.