Internationaal netwerk

Elke onderneming die dagelijks internationaal opereert kent de waarde van netwerken en lokale verankering.

INTERNATIONALE ALLIANTIES: ALLEEN DE BESTE PARTNERS

De kwaliteit van de netwerken van onze partners in het buitenland is bepalend voor de hoge graad van dienstverlening die wij u kunnen aanbieden voor de schuldinvorderingen in het buitenland. Betrouwbaarheid, foutloze procedures, snelheid en kostprijs vormen hier belangrijke parameters. Onze aandacht voor de constante screening en evaluatie van onze partners in het buitenland heeft ons ertoe aangezet actief deel uit te maken van de meest gerenomeerde overkoepelende organisaties in het buitenland. Onze internationale dossierbeheerders nemen dan ook actief deel aan congressen en workshops in het buitenland die onze graad van specialisatie verhogen en onze contacten intensiveren. De ervaring leert immers dat deze investering rendeert voor onze klanten. Meer weten? Dan nodigen wij u graag uit om de websites van onze voornaamste partners te bezoeken:

CreditreformBezoek de website creditreform

LIC - League International for Creditors

LIC

LIC is de overkoepelende organisatie van een wereldwijd netwerk van onafhankelijke credit management professionals. Naar de website.Internationale expansie: de uitdaging aangaan

Naast de intensieve contacten die onze internationale Collection Officers dagelijks onderhouden met onze collega’s in het buitenland, is ICS bezig met de uitbouw van een netwerk van eigen lokale vestigingen in het buitenland. Hierdoor gaan wij u in de toekomst een nog snellere en goedkopere service kunnen bieden, zowel op het vlak van dunning als incasso.

Internationaal Netwerk