Internationaal netwerk

Internationaal Netwerk

international networkElke onderneming die dagelijks internationaal opereert kent de waarde van netwerken en lokale verankering.

INTERNATIONALE ALLIANTIES: ALLEEN DE BESTE PARTNERS

De kwaliteit van de netwerken van onze partners in het buitenland is bepalend voor de hoge graad van dienstverlening die wij u kunnen aanbieden voor de schuldinvorderingen in het buitenland. Betrouwbaarheid, foutloze procedures, snelheid en kostprijs vormen hier belangrijke parameters. Onze aandacht voor de constante screening en evaluatie van onze partners in het buitenland heeft ons ertoe aangezet actief deel uit te maken van de meest gerenomeerde overkoepelende organisaties in het buitenland. Onze internationale dossierbeheerders nemen dan ook actief deel aan congressen en workshops in het buitenland die onze graad van specialisatie verhogen en onze contacten intensiveren. De ervaring leert immers dat deze investering rendeert voor onze klanten. Meer weten? Dan nodigen wij u graag uit om de websites van onze voornaamste partners te bezoeken:

Creditreform

 
bezoek de website creditreform

LICLIC – LEAGUE INTERNATIONAL FOR CREDITORS

LIC is de overkoepelende organisatie van een wereldwijd netwerk van onafhankelijke credit management professionals. Naar de website.ACAACA

ACA International is een handelsassociatie die professionals in schuldinvordering verenigt. Naar de website.

INTERNATIONALE EXPANSIE: DE UITDAGING AANGAAN

Naast de intensieve contacten die onze internationale Collection Officers dagelijks onderhouden met onze collega’s in het buitenland, is ICS bezig met de uitbouw van een netwerk van eigen lokale vestigingen in het buitenland. Hierdoor gaan wij u in de toekomst een nog snellere en goedkopere service kunnen bieden, zowel op het vlak van dunning als incasso.


ICS FRANCE

Frankrijk is een belangrijke handelspartner van vele Belgische bedrijven. ICS vestigde haar eerste lokale dochteronderneming in Frankrijk. Via haar vestiging in de regio Marseille – Aix-en-Provence, de Franse economische groeiregio bij uitstek, verzorgt ICS de contacten met Franse klanten en/of debiteurs.


ICS ASIA

De Aziatische markt is op korte tijd geëvolueerd tot een van de belangrijkste handelspartners van West-Europa en de Verenigde Staten. ICS heeft sinds 2007 een eigen vestiging in de Thaise hoofdstad Bangkok van waaruit een team van vaste medewerkers actief is op de Aziatische markt met betrekking tot het professionele credit management.