Handelsinformatie

Ken uw klanten. Beheer uw risico’s.

De omgeving waarin u handelt is constant in beweging. Daarom is het voor een ondernemer leerrijk en interessant om op regelmatige tijdstippen de toestand van zijn handelspartners te checken. Vergelijk het met een doktersbezoek. Op basis van een gestructureerde financiële rapportering kent u de gezondheid van uw klanten en kan u uw kredietrisico’s beperken.

ICS rapporteert u uitgebreid en duidelijk over de financiële toestand van uw klanten op basis van de meest recente resultaten, samengebracht uit verschillende professionele databanken. In binnenland én buitenland.

Geen abonnement. Geen andere verplichtingen. U betaalt een vaste prijs per rapport, vooraf gekend.
Meer informatie over de kostprijs van handelsinformatie.

Wat mag u van ICS verwachten?

Up to date en accurate informatie over de belangrijkste financiële parameters. U ontvangt een overzichtelijk rapport dat grondig de meest actuele parameters van uw klant analyseert. Informatie over Belgische bedrijven ontvangt u binnen 24u. Voor de meeste buitenlandse bedrijven kunnen wij u informatie bezorgen binnen 48u.
Meer informatie over de duurtijd van de rapportering.

Uitgebreide gegevens op basis van een grondig onderzoek. Onze handelsinformatie synthetiseert de gegevens van de meest betrouwbare databanken. Nationaal én internationaal. Het rapport bevat zowel financiële als juridische en zakelijke gegevens.

Kostprijs is belangrijk. U betaalt per rapport. Uiteraard zijn volumekortingen mogelijk.


Handelsinformatie